Σήμα DIGEA στις περιοχές Ανοιξιά , Ξηροπόταμος και Φιλαδελφίο

Επειδή πολλά ακούγονται , ότι κάποιος αναμεταδότης πήγε στην Αθήνα για αναβάθμιση κ.τ.λ .

Έστειλα μήνυμα στην DIGIA για να μάθει ο κόσμος τι τελικά συμβαίνει …

C. Macedonia coverage map

Αγαπητέ κύριε Μαλέα καλησπέρα σας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.

Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι η περιοχή που μας αναφέρεται δεν ανήκει σε περιοχή κάλυψης των 156 κέντρων εκπομπής (του Χάρτη Συχνοτήτων) που έχουν οριστεί από την Πολιτεία. Η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη στο πλαίσιο της μετάβασης της χώρας να υλοποιήσει τον Χάρτη Συχνοτήτων, που έχει υπογραφεί από το Υπουργείο Επικρατείας και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενεργοποιώντας τα συγκεκριμένα 156 κέντρα εκπομπής.
Για διευκόλυνσή σας, σας επισυνάπτουμε το χάρτη κάλυψης του ψηφιακού σήματος για να εξετάσετε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας, www.digea.gr υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.

Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών

www.digea.gr

 

From: SPIRIDONAS MALEAS [mailto:spiridonasm@hotmail.gr]
Sent: 09/12/2014 17:45
To: info@digea.gr
Subject: Σήμα Φιλαδέλφιο – Ξηροπόταμος – Ανοιξιά Δήμου Βόλβης

 

Στην Περιοχή Φιλαδελφίου – Ξηροποτάμου – Ανοιξιάς στον Δήμο Βόλβης υπάρχει ελλιπής κάλυψη υπάρχει κάτι στα σχέδια της digea για την διόρθωση του προβλήματος;

Οι συχνότητες που δεν έχουν πρόβλημα είναι η 24 και 36 ,δεν έρχονται οι συχνότητες 55,56 καθώς η συχνότητα 30 ερχέται μόνο σε μερικά σπίτια στο φιλάδελφιο , η 27 έρχεται σε μερικά σπίτια στον Ξηροπόταμο ,υπάρχει τοπικός αναμεταδότης κάπου στην Αρέθουσα ο οποίος εκπέμπει στις έξεις συχνότητες 35,42 (27,30 από Χορτιάτη) τον οποίο βέβαια μπορούν να πιάσουν μόνο μερικά σπίτια στον Ξηροπόταμο και έχει βέβαια μόνο τα 8 κανάλια οπότε για τα υπόλοιπα χρειάζεται και 2η κεραία, υπάρχει  και άλλος αναμεταδότης στο Χορτιάτη για τα τοπικά κανάλια στις συχνότητες 31 ,50 ,59 που πιθανώς να δημιουργεί και παρεμβολές.  Η συχνότητα 35 απο Αρέθουσα δημιουργεί παρεμβόλη με την 36 από Χορτιάτη; Η συχνότητα 30 της digea από τον Χορτιάτη έχει παρεμβολές με την 31 με τον αναμεταδότη στον Χορτιάτη για τα τοπικά κανάλια;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.